Anahat Oncology, Ahmedabad

The interior project was an office space for Dr. Vishal Choksi (Head & Neck Surgeon) comprising of 2 Consultation Rooms, an Examination Room, a Waiting Area and Reception with a Pantry. Located on the 4th floor of Shapath V on the SG Highway – the 650 sqft space was organised along a balcony / terrace which would be the only source of natural light into the space. The 2 consultation rooms were designed along them with glass partitions in order to permit light to enter into the inner areas.

Based on the nature of the program, the design chosen was a monochromatic palate for the partitions and built in closets and furniture. The space would be enriched by the upholstery and colourful artwork. The extent of the built in furniture allowed for extensive customisation in an awkwardly shaped space and also helped bring down the overall cost of the project.

 

Anahat LR (2 of 37)
The Entry
Anahat LR (5 of 37)
Waiting Lobby
Anahat LR (33 of 37)
Waiting Lobby and Reception
Anahat LR (27 of 37)
View of the Entry from the Waiting Area
Anahat LR (35 of 37)
Reception Desk
Anahat LR (32 of 37)
View of the Entry
Anahat LR (14 of 37)
Consultation Room
Anahat LR (9 of 37)
Consultation Room
Anahat LR (13 of 37)
Consultation Room
Anahat LR (22 of 37)
Examination Room
Anahat LR (20 of 37)
Examination Room
Anahat LR (23 of 37)
Examination Room
Anahat LR (30 of 37)
Exit
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s